Et regalem dos números

*Per subscripció anual a l'edició paper i paper + digital

I gaudeix a més dels següents descomptes:

  • 20% als concerts del Palau de la Música Catalana
  • Descomptes a altres cicles de concerts col·laboradors

Pots subscriure’t a la Revista Musical Catalana en la seva versió en paper i digital i tindràs accès a sis números anuals per conèixer a fons l’actualitat musical en català amb un tractament exhaustiu.
També tens l’opció de subscriure’t només a la versió digital. En aquest cas cal que realitzis el procediment a través de la plataforma iQuiosc.

  • 1. Tria la teva subscripció

  • 2. Omple el formulari

    • Dades de pagament

    • La subscripció es renovarà automàticament excepte avís previ del subscriptor.

Mitjançant la signatura d’aquesta ordre de domiciliació, el deutor autoritza (A) al creditor a enviar instruccions a l’entitat del deutor per deure el seu compte i (B) a l’entitat per efectuar els deutes en el seu compte seguint les instruccions del creditor. Com a part dels seus drets, el deutor està legitimat al reemborsament per la seva entitat en els termes i condicions del contracte subscrit amb la mateixa. La sol·licitud de reemborsament haurà d’efectuar-se dins de les vuit setmanes que segueixen a la data de deute en compte. Pot obtenir informació addicional sobre els seus drets en la seva entitat financera.

Així mateix, d’acord amb la Llei 15/1999, sobre protecció de dades personals, l’assabentem que les seves dades personals formaran part dels fitxers de les entitats següents: Fundació Orfeó Català – Palau de la Música Catalana, Consorci del Palau de la Música Catalana i l’Associació Orfeó Català, pertanyents al GRUP PALAU DE LA MÚSICA, i que en qualsevol moment pot exercir els seus drets d’accés, rectificació i cancel·lació dirigint-se per escrit a PALAU DE LA MÚSICA, c/ Palau de la Música, 4-6, 08003 Barcelona o per correu electrònic a lopd@palaumusica.cat.

Els abonats als cicles de la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música gaudeixen d’un 30 % de descompte en el preu de subscripció a la Revista Musical Catalana.

* El subscriptors de la Revista Musical Catalana tenen dret a un 20 % de descompte en la compra de dues entrades per concert, a les taquilles del Palau de la Música Catalana, per tots els cicles de la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música Catalana de la temporada 2017-18, excepte Palau 100. Només cal presentar el darrer rebut de la subscripció.

** Puntualment, rebràs promocions a través del nostre newsletter, d’altres cicles de concerts col·laboradors, tals com LIFE Victoria, Festival Orgues de Poblet, Cicle de concerts de l’Associació Joan Manén i l’Orquestra Camera Musicae, amb descomptes en l’adquisició d’entrades als seus concerts.