Subscriu-te

El FeMAP tornarà a dur enguany la música antiga a més de trenta municipis del Pirineu

Després de la cancel·lació obligada l’any passat per la pandèmia, la desena edició d’aquesta cita arriba del 2 de juliol al 22 d’agost amb 48 concerts –el 90% dels previstos el 2020– a 33 municipis pirinencs, tres dels quals s’hi incorporen per primera vegada: Tiurana, La Vansa i Fórnols i Isona i Conca Dellà.

El FeMAP s’inaugura amb la producció pròpia de l’Ofici de difunts de Joan Brudieu, a càrrec d’un conjunt creat expressament per a l’ocasió i que actuarà a la Seu d’Urgell, Pesillà de la Ribera i Puigcerdà. La recuperació patrimonial encarregada als músics Màrius Bernadó i Bernat Cabré ha partit de la feina de la Universitat de Lleida i del treball conjunt amb el director Josep Cabré.

Aquest serà el primer dels vint programes diferents en què participaran més de 150 intèrprets de grups i solistes de renom, entre els quals destaquen Anaïs Oliveras & Ensemble la Clementina amb l’Stabat Mater de Boccherini –del qual es podrà gaudir a Organyà, Cornellana (la Vansa i Fórnols) i Sort el segon cap de setmana de juliol– i la Capella Cracoviensis amb obres del polonès Mikołaj Zieleński. La programació sencera es pot consultar al web www.femap.cat.

Com és habitual, l’oferta musical del FeMAP es completa amb el turisme i la descoberta del patrimoni i l’entorn natural on es duen a terme els concerts. En aquest sentit, el festival proposa paquets turístics que inclouen l’entrada per al concert i allotjament a preus avantatjosos.

Finalment, el FeMAP aposta un any més per la seva vessant social, que acosta la cultura als col·lectius vulnerables –concretament: gent gran, persones amb problemes de salut mental i de diversitat funcional– en forma d’activitats i propostes socioeducatives i lúdiques per gaudir de la música antiga.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter